fredag 8 maj 2009

Kanske världens största valaffish!

Nu på måndag den 11 maj kl.11.00 kommer Byggnads och Kommunal att presentera sin gemensamma valaffish som mycket väl kan vara världens hittills största. Jag hoppas att vi kan bli många som är med på måndag och deltar i aktiviteten som inte bara är ett startskott för Byggnads och Kommunal inför EP-valet den 7 juni utan också kan vara en historisk händelse men framför allt en möjlighet för oss alla att träffas som arbetar för att ett Rött EU efter valet.

http://www.byggnads.se/Nyheter/Nyhetsarkiv/Kommunal-och-Byggnads-presenterar-Sveriges-kanske-varldens-storsta-EU-valaffisch/

Kom till Odengatan på Spelbomskans torg (torget mellan Stadsbibliotekets byggnader), mitt emot Kommunals och Byggnads förbundskontor.

När: Måndag den 11 maj Klockan 11.00

"Den 7 juni är det i Sverige val till Europaparlamentet. Det är hög tid att vi ökar temperaturen i valrörelsen. Därför presenterar fackförbunden Kommunal och Byggnads Sveriges, kanske världens största EU-valaffisch.
Vid presentationen talar Kommunals ordförande Ylva Thörn och Byggnads 2:e ordförande Thomas Gustavsson om varför det är viktigt att medlemmar i facket röstar i EU-valet den 7 juni".


Vi ses på Odengatan mina vänner.
CW

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar